top of page

Nawoord, dank en contact

Zoals al eerder gezegd, deze website is niet compleet, er moet nog een hoop meer gedetailleerde informatie beschikbaar zijn maar waar? Ik zou u graag willen verzoeken om met een kritisch oog te lezen en mij op eventuele fouten, tegenstellingen in de tekst en dergelijke te attenderen.

Het zou kunnen zijn dat ik een aantal fotos/tekeningen gebruikt heb waar nog copyright op zit, bij mijn weten niet, maar mocht dat toch het geval zijn laat het me dan even weten zodat ik of toestemming kan vragen of deze er vanaf kan halen.

Er zijn veel mensen en organisaties te bedanken voor de totstandkoming van deze website, waaronder:

- Eva Vreeburg en Jan Kruidhof van het NHA voor al hun hulp en om mij toch toegang tot het dossier van mevrouw Slagter te geven.

 

- De afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente Bloemendaal die de originele bouwtekeningen van Kareol gedigitaliseerde,

 

- Piet Schreuders van Furore (nummer 13 uit 1979) die mij liet kiezen welke foto’s ik mocht gebruiken voor deze website,

 

- Henk Duijn voor de verhalen en documentatie die hij toezond

 

- De “Stichting Ons Bloemendaal” voor toegang tot hun archief, de thee en de koekjes.

 

- Bedankt ook aan Fred Blei, de artiest die een groot aantal schilderijen van het Kareol gemaakt heeft, voor zijn gastvrijheid en al de extra informatie die hij gegeven heeft ter aanvulling van deze site.

 

- Roel van Rongen ook voor de foto’s die ik mocht gebruiken van zijn website. http://kareol.vanrongen.nl/over-deze-website/.


- De heer Arendse van de gemeente Bloemendaal om de tijd te nemen zodat ik fotos van de tableaus kon maken die nu in het gemeentehuis hangen.

 

- Dank ook aan de heer Kasper Janse van het Pianola Museum voor de aandacht en de moeite die hij zich getroost heeft om de site door te spitten en mij te wijzen op onvolkomenheden, onwaarschijnlijkheden en het maken van suggesties voor correcties.

- Marc Straathof, de ontwikkelaar van het nieuwe Kareol voor de informatie, tijd en het vertrouwen om mij het boek te lenen zodat ik kopieën van zijn zeldzame fotos kon maken.

- Jan Teengs voor de tijd die hij voor mij genomen heeft en waardevolle extra informatie voor deze website gegeven heeft.

Nogmaals, misschien ten overvloede, wanneer u nieuwe zoekresultaten heeft, verhalen en/of souvenirs van Kareol houd ik me aanbevolen.

Met vriendelijke groet,

 

Frank Janmaat

Contact
bottom of page